Påskecookies
- Enkelbakst
- 20. apr.
- 1 min lesing

Påskecookies med masse digg sjokolade. De er enkle å lage og smaker helt fantastisk. De er sprø i kantene og myke i midten. I denne oppskriften har jeg brukt mørk kokesjokolade og miniegg fra Freia, men du kan fint bruke den type sjokolade du vil. Om du ikke vil steke alle med en gang, kan du fint fryse ned cookiedeigen og steke de senere.
Ingredienser:
125 gram smør
100 gram brunt sukker
75 gram hvitt sukker
1 egg
2 ts vaniljesukker
1,5 ts bakepulver
½ ts natron
½ ts salt
175 gram hvetemel
175 gram sjokolade (f.eks. 100 gram kokesjokolade og 75 gram miniegg fra Freia)
Slik gjør du:
Pisk smør og sukker lyst og luftig. Tilsett egget. Rør inn vaniljesukker, bakepulver, natron og salt. Bland inn hvetemel. Hakk sjokoladen i passe store biter og bland inn i deigen. Sett deigen kjølig i minst 1 time, gjerne over natta. Stek kjeksene midt i ovnen på 180 grader i ca. 12-15 minutter.
Comments