top of page

Alle oppskrifter

Glutenfri gulrotmuffins med kremostglasur

Forfatterens bilde: EnkelbakstEnkelbakst


Gulrotmuffins

2 egg

1,5 dl sukker

75 gram smør

2 dl Mix Glutenfri - lys melblanding (Semper)

1 ts natron

0,5 ts bakepulver

1,5 ts vaniljesukker

1,5 ts kanel

Ca. 3 dl revet gulrot (tilsvarer ca. 2 store gulrøtter)


Forvarm ovnen til 190 grader. Pisk egg og sukker til luftig eggedosis. Smelt smøret, og tilsett i eggedosisen. Sikt inn mel, natron, bakepulver, vaniljesukker og kanel, og vend forsiktig inn. Tilsett revet gulrot, og vend inn i muffinsrøren. Fordel røren på 12 muffinsformer, bruk gjerne et muffinsbrett. Stekes midt i ovnen på 190 grader i ca. 15 minutter. Avkjøles på rist.


Kremostglasur

50 gram smør

100 gram melis

100 gram kremost naturell

1,5 ts vaniljesukker


Pisk smør og halvparten av melisen til luftig smørkrem. Tilsett vaniljesukker, kremost og resten av melisen, og pisk til du får en luftig og blank glasur. Fordel kremen på muffinsen med en liten kniv, eller fyll kremen i en sprøytepose og dekorer etter eget ønske.


 
 
 

Comments


Ikke glem å registrere deg

Registrer deg å få tilsendt mine oppskrifter

©2018 by Enkel bakst. Proudly created with Wix.com

bottom of page