top of page
  • TikTok
  • Instagram
  • Facebook
  • Youtube

Alle oppskrifter

Glutenfri brownies

  • Forfatterens bilde: Enkelbakst
    Enkelbakst
  • 22. apr. 2019
  • 1 min lesing


Det er sjeldent jeg baker glutenfritt, men nå var det virkelig på tide å prøve, og resultatet ble veldig bra. Her kommer min enkle oppskrift på glutenfri brownies. Kaken har en dyp smak av sjokolade, og passer derfor utmerket med is og friske bær.


Ingredienser:

2 egg

1 dl sukker

65 gram smør

80 gram mørk sjokolade

2 dl mandelmel

0,5 ts bakepulver

0,5 ts vaniljesukker

0,5 ts salt

1 ss kakaopulver


Slik gjør du:

Pisk luftig eggedosis av egg og sukker. Smelt smør og sjokolade på lav varme, og vend inn i eggedosisen. Bland sammen mandelmel, bakepulver, vaniljesukker, salt og kakaopulver, og vend inn i røren. Hell røren i en bakepapirkledd springform, 20 cm. Stek kaken midt i ovnen på 175 grader i ca. 30 minutter. Avkjøl kaken på rist.

Comments


Ikke glem å registrere deg

Registrer deg å få tilsendt mine oppskrifter

©2018 by Enkel bakst. Proudly created with Wix.com

bottom of page