top of page
  • TikTok
  • Instagram
  • Facebook
  • Youtube

Alle oppskrifter

Gulrotkake

  • Forfatterens bilde: Enkelbakst
    Enkelbakst
  • 13. feb. 2019
  • 1 min lesing



Ingredienser:


Gulrotkake

4 egg

2 dl sukker

3,5 dl hvetemel

1 ts natron

1 ts bakepulver

2 ts kanel

1 ts vaniljesukker

1 dl nøytral olje

2 dl kulturmelk

4 dl revet gulrot (tilsvarer ca. 2 store gulrøtter)


Glasur

50 gram smør

150 gram melis

1 ts vaniljesukker

200 gram philadelphia naturell


Slik gjør du:


Gulrotkake

Forvarm ovnen til 190 grader. Pisk egg og sukker til luftig eggedosis. Vend forsiktig inn nøytral olje og kulturmelk. Sikt deretter i de tørre ingrediensene, og vend forsiktig inn til en luftig og glatt røre. Bland til slutt inn revet gulrot. Hell røren i en springform, 24 cm. Stekes midt i ovnen i ca. 55 minutter.


Glasur

Pisk smør, vaniljesukker og halvparten av melisen til en luftig smørkrem. Bland deretter inn resten av melisen og philadelphiaosten, og pisk til du har en luftig glasur.

Comments


Ikke glem å registrere deg

Registrer deg å få tilsendt mine oppskrifter

©2018 by Enkel bakst. Proudly created with Wix.com

bottom of page