Sjokoladepudding må være en av de enkleste og beste dessertene man selv kan lage hjemme, og smaker så mye bedre enn de ferdigpakkene man får kjøpt i butikken. Denne oppskriften gir deg en fyldig sjokoladepudding, med kraftig smak av sjokolade, som passer perfekt å servere sammen med vaniljesaus og friske bær. I tillegg til at oppskriften er enkel, går den også veldig raskt å lage. Om du vil imponere noen med en skikkelig god dessert, kan jeg anbefale deg å teste ut denne oppskriften!
Ingredienser:
6 ss sukker
4 ss kakaopulver
3,5 ss maizena
1 klype salt
3,5 dl usøtet kondensert melk
1 dl vann
1 ss smør
Slik gjør du:
Rør sammen sukker, kakaopulver, maisenna og salt i en kasserolle. Rør inn melk og vann litt etter litt, og rør til alt er godt blandet sammen. Sett kasserollen på plata på middels temperatur, og rør til blandingen tykner. Dette tar ca. 8-12 minutter. Pass på så blandingen ikke koker. Når blandingen har tyknet, trekkes kasserollen av plata, og smører røres inn. La sjokoladepuddingen avkjøles noen minutter før den helles i en skål eller fordeles på flere skåler. Sett sjokoladepuddingen kaldt, og la den stå i minst én time før servering.
Comments